Bresc en Leventi- een leerrijke namiddag

De firma’s Bresc en Levens/ Leventi nodigden ons uit voor een heuse demonstratie en productvoorstelling. Locatie was de showroom van Levens België in Oud-Turnhout.Na een hartelijk ontvangst en een korte kennismaking gingen we over tot de demonstratie van de Leventi toestellen door de heer David Ickx. Leventi is pionier in het ontwikkelen van nieuwe technologieën voor de combi steamer in onze keukens. Programma’s die erin kunnen geplaatst worden, geheugendetectie, het bied tal van mogelijkheden.

Nadien nam Chef Kenny de Bruycker, culinairadviseur bij Bresc de taak over om zijn producten voor te stellen. Nadat hij een korte geschiedenis vertelde over het ontstaan van de naam Bresc. Chef de Bruycker, stelde een deel van de producten voor, alles laten zien en tonen is onmogelijk. Een uitgebreid assortiment van wokpurees, tomatenproducten en thaisecurry’s, maar ook Amerikaanse en Mexicaanse kruidenmengelingen zitten in het assortiment.

De twee bedrijven hebben ons een leerrijke en interessante namiddag voorgeschoteld. Dank aan alle mensen die dit hebben kunnen waarmaken.