Op 19 september trokken we dus tijdens de ochtend richting Oost-Vlaanderen waar we eerst werden ontvangen door mevrouw Martine Van Boxstael. Het nieuwe gebouw is nog maar van 2018 in gebruik en de ganse ruimte bevat nu 1300m². We kwamen eerst in de koeling waar de groenten en het fruit liggen te wachten op hun verwerking naar versneden verse groenten of fruit. Dagelijks komen hier verse groenten binnen die dan de dag zelf worden verwerkt. Voor elke soort van groenten of fruit zijn aparte toestellen gebouwd of verbouwd door de zaakvoerder zelf, die ingenieur van opleiding is. Zowel enkelvoudige, als mengelingen van verschillende soorten en snijwijze worden verpakt en dit alles na bestelling, alles wat versneden en verpakt wordt gaat ten laatste die nacht of ‘s morgenvroeg de deur uit. Na de rondleiding werden we terugverwacht in de vergaderruimte waar we werden ontvangen door zaakvoerster Marleen, die met vol enthousiasme begon te vertellen dat ze samen met haar man Paul de zaak overgenomen hadden van haar ouders in 2003 en uitgebouwd hebben in de loop der jaren.