Seminarie: Horeca Expo 2024

Slimme keukens: technologie en data voor de catering van morgen.

VVG en NuHCaS nodigen u tijdens Horeca Expo van harte uit voor een inspirerend seminarie gericht naar grootkeukenchefs, verantwoordelijken voedingsdienst en facilitair medewerkers. Ontdek er hoe technologie en data uw werk kunnen vereenvoudigen en verbeteren door o.a.:

  • Productieplanning met AI: Hoe kunstmatige intelligentie kan helpen efficiënter te plannen, afval te beperken en andere uitdagingen aan te pakken.
  • Kwaliteitsbewaking: Het optimaliseren van bereiding, warm houden, uitserveren om altijd topkwaliteit te garanderen.
  • Voedselverlies verminderen: Weten hoeveel eten er overblijft, overschotten beperken en uitkijken naar herbestemmingsmogelijkheden.
  • Gepaste voedingsinname: data gebruiken over effectieve voedingsinname versus de behoefte van de zorgbehoevende  om ondervoeding aan te pakken.

Leer hoe met slimme technologie en data het werk vereenvoudigd en geoptimaliseerd kan worden en dit tegelijk ook de tevredenheid van de klant doet toenemen. 

Dagprogramma - 20 november

  • 9u00 | Onthaal en koffie
  • 9u30 | Aanvang studiedag 
  • 9u40 | Wat kan NuHCaS voor u betekenen? ~ Geert Dangreau, POM West-Vlaanderen.
  • 9u55 | Smart Meal Planning: efficiëntere productieplanning van kant-en-klare maaltijden met AI ~ dr. Liselot De Vlieger, Hogeschool VIVES.
  • 10u15 | Smaakvolle en voedzame maaltijden in catering: optimaliseer bereiding en warmhouden ~ An Callens, Hogeschool VIVES en dr. Karen Verstraete, ILVO.
  • 10u35 | Acties voor het beperken van voedselresten in de zorgcatering ~ Evy De Volder, Zorgband.
  • 10u55 | Slimme voedingsmonitoring in de zorg: persoonlijk en praktisch ~ Rani Roye, Flanders’ FOOD.
  • 11u15 | Vragenronde/panelgesprek

Schrijf u in vóór 6 november

Bevestig uw aanwezigheid via onderstaande button.

Na bevestiging ontvangt u een registratiecode waarmee u zich kan registreren op de website van Horeca Expo.

Print het e-ticket uit en breng het mee naar de beurs. Dit ticket verleent u gratis toegang tot de studiedag en tot Horeca Expo.

Praktisch

Woensdag 20 november 2024 | 9u – 12u

Horeca Expo – Flex Meeting Rooms
Maaltekouter 1
9051 Gent

Klik hier voor alle details rond bereikbaarheid en parkings.

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen! 

Over de organisatoren

VVG
De Vereniging van Vlaamse Grootkeukenkoks heeft als doelstelling:

  • Een band creëren tussen verantwoordelijke medewerkers van de grootkeuken, catering en hoteldiensten.
  • De contacten verruimen tussen industrie, groothandel en leden.
  • Het beroep en de belangen van de grootkeukenkok opwaarderen.
  • De vernieuwde opleiding in een juist perspectief plaatsen door middel van een aangepast studiepakket met speciale aandacht voor de “gastronomische” benadering van de grootkeuken. 

NuHCas
Een open expertise- en innovatiecentrum met als doelstelling de levenskwaliteit en gezondheid te bevorderen door het potentieel van voeding beter te benutten. NuHCaS brengt daartoe de voeding- en gezondheidssector samen in de NuHCaS community om zo te komen tot vraaggedreven, impactvolle innovaties en oplossingen.

Contact

+32 (0)9 241 92 11
horecaexpo@easyfairs.com 

Lees hier de uitnodiging op de site van de organisatie.