Het voorstel was om met acht keukenchefs een twee daagse te doen in Nederland. Op dit voorstel ging het bestuur graag op in en zijn dan op zoek gegaan naar mensen die in de toekomst iets potentieel kunnen betekenen voor MKN en Sabemaf. Na een korte introductie en kennismaking van MKN, gingen we over naar de praktijk met een demo van de Flexi chef, een toestel met zoveel mogelijkheden, zodat je het kan gebruiken als braadpan, friteuse, kookketel onder druk om op zeer korte tijd bereidingen te maken van soepen en sausen tot stoverijen en bijgerechten. In een prachtig hotel met mooie kamers en het restaurant op de veertiende verdieping kregen we ’s avonds tijdens het diner een uitzicht over de omgeving.De volgende ochtend na het ontbijt werden we verwacht bij de firma Groku, de specialist in het verwezenlijken van op maat gemaakte meubilair voor keukens, buffetten en toogmeubilair. Alles vervaardigd uit rvs of Volkern, wat dan weer een mooie en warme uitstraling krijgt. Meer uitleg te vinden in het clubblad van maart-april-mei 2019