13:00
Ontvangst
13:30
Welkom door de dagvoorzitter
Gert Laurijssen – directeur van Foodservice Alliance
13:40
Nieuwe manieren om gezonde voeding te stimuleren in bedrijfsrestaurants
Liesbeth Velema – Onderzoeker bij het Voedingscentrum
14:25
Nationaal Catering Onderzoek België: Verwachtingen van consumenten en managers
Gert Laurijssen – directeur van Foodservice Alliance
15:10
Netwerkpauze
15:50
Met catering inspelen op behoeften van de multiculturele maatschappij
Hannah Benallal & Ary Maes – Etnoconsultants bij Iconium
16:35
Debat over de toekomst van catering en grootkeukens in België
Bart Matthijs – CEO van Compass Group België
Jo Huygebaert – CEO van Belgocatering
Jan Van Eyck – CEO van Group Van Eyck
17:15
Babyboomers versus Generatie X en Millennials: Hoe dichten we de kloof?
Bert Van Tilborgh – trendwatcher
18:00
Einde van het congres
|