Bedrijfsbezoek bij Dekeyzer-Ossaer op 20 februari 2024

Op 20 februari 2024 werd een bedrijfsbezoek georganiseerd aan de firma Dekeyzer-Ossaer, gevestigd in Koekelare. Dit bezoek bood de gelegenheid om een dieper inzicht te krijgen in de activiteiten, processen en de bedrijfscultuur van het bedrijf.Firma Dekeyzer-Ossaer is een toonaangevend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het versnijden en portioneren van vlees, charcuterie in al zijn facetten. Opgericht in 1980 met vier zonen, Kurt, Stijn, steven en Kevin.
Na de presentatie kregen we een uitgebreide rondleiding door het bedrijf. We kregen de kans om verschillende productieprocessen te zien, waaronder het versnijden op gewicht en het verpakken van charcuterie met een nettogewicht op vraag van de klant. Het was indrukwekkend om te zien hoe geavanceerde machines en medewerkers samenwerkten om producten van topkwaliteit te produceren. De automatisering van verwerkte producten die in gekoelde ruimtes per klant gestockeerd werden was zeer indrukwekkend.
Na de rondleiding was er een afsluitende bijeenkomst waarbij we de gelegenheid hadden om verdere vragen te stellen aan het managementteam van Dekeyzer-Ossaer. We bespraken onderwerpen zoals toekomstige ontwikkelingen, uitdagingen in de branche en duurzaamheidsinitiatieven.
Het bedrijfsbezoek aan Dekeyzer-Ossaer was zeer informatief en inspirerend. We kregen een goed inzicht in de activiteiten en processen van het bedrijf, evenals de bedrijfscultuur en waarden die er heersen. De toewijding aan kwaliteit en innovatie was duidelijk merkbaar tijdens het hele bezoek. We willen het management bedanken voor hun gastvrijheid en de waardevolle ervaring die ze ons hebben geboden.