Verslag demo Lainox combi-ovens te Vlijmen Nederland

Op woensdag 8 november 2023 vond in Vlijmen Nederland een demo plaats van de nieuwste Lainox combi-oven, op uitnodiging van de heer Wim Schauwvlieghe van Sabemaf. De presentatie werd gegeven door Alessandro Brusadin, productmanager van Lainox Benelux en Patrick Driessen, freelance medewerker voor Lainox. De demo begon met een introductie van de Lainox-ovens. Brusadin vertelde dat Lainox een Italiaans bedrijf is dat al meer dan 50 jaar combi-ovens produceert. De ovens zijn van zeer hoge kwaliteit en worden door professionals over de hele wereld gebruikt. Daarna ging Alessandro en Patrick in op de vele mogelijkheden van de Lainox-ovens. Zij lieten zien hoe de ovens kunnen worden gebruikt voor het bereiden van een breed scala aan gerechten. Zo kunnen de ovens worden gebruikt voor het bakken, braden, grillen, stomen en confectioneren van gerechten.
De ovens zijn uitgerust met een groot display waarop de mogelijkheden duidelijk werden getoond. De deelnemers konden op het display zelf experimenteren met de verschillende instellingen van de ovens. De mogelijkheid zelf gerechten aan toe te voegen is zeker een must. Via Naboobook kan men een boodschappenlijst maken en zelf een kostenberekening doen.
Niet alleen de ‘Naboo’combi-ovens werden voorgesteld maar ook de “Zoom” een snel koelsysteem dat ‘Blast Chilling’ kan en ‘Shock Freezing’. Een toestel dat samen met de oven en geweldig duo vormt.
Na de presentatie werden er voor de deelnemers lekkere proevers klaargemaakt. De deelnemers konden smullen van verschillende gerechten die in de Lainox-ovens waren bereid. De leden waren zeer enthousiast over de demo. Ze waren onder de indruk van de mogelijkheden van de Lainox-ovens en de kwaliteit van de gerechten die in de ovens waren bereid.
Enkele opmerkingen van de deelnemers:
•”De Lainox-ovens zijn echt heel veelzijdig. Je kunt er van alles mee bereiden.”
•”De kwaliteit van de gerechten die in de ovens zijn bereid is echt top.”
•”De ovens zijn heel gebruiksvriendelijk. Je kunt ze heel eenvoudig instellen.”
Lainox is een merk dat zeker de moeite waard is om te overwegen als je op zoek bent naar een professionele combi-oven. De ovens zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden een breed scala aan mogelijkheden.
We danken de heer Alessandro en de heer Patrick voor hun expertise en ook Wim om het mogelijk te maken dat we deze demo konden bijwonen.