50-jarig bestaan van onze vereniging

Het is verdomd moeilijk om dit te vieren in tijden van coronapandemie. Toch hebben we het klaargespeeld.

Ons bestaan wordt met goud bekroond dank zij de inzet van onze voorzitters en bestuursleden. De geest van Jan Janssens waard nog steeds rond in dit verenigingsleven. Hij was de stichter, opgevolgd door Jos Van Daele, Luc Geeraerts en nu Luc Vermonden. Deze laatste bracht een nieuw elan samen met enkele jonge nieuwe beheerders en dit is het resultaat….. 50-jarig bestaan!

Het feest ging door te Halle-Zoersel, feestzaal Domein Martinus. Prachtige locatie met een even prachtige bediening en service. Een maaltijd dat tipte aan de smaak van de grootkeuken kok, zijn leden en sympathisanten. De sfeer was uitstekend zelfs met mondmasker doch deze was snel verdwenen, ja, je moet wel proeven van alles wat geserveerd werd. Er werd zelfs ruimte gemaakt om de benen te strekken en dit resulteerde in een korte maar hevige danspas, toch voor sommige!

We hopen dat de tijd zal komen om terug het vertrouwde werk te doen, bedrijfsbezoeken en familiedagen organiseren. Dat we samen kunnen komen om idee├źn uit te wisselen of gewoon een praatje maken.

Hop, naar een volgend feest!