Ons ledenfeest in “De Statie”

Het ledenfeest van de Antwerpse Grootkeuken Club was een geslaagde avond waarin 32 ingeschreven bijeenkwamen om te genieten van goed gezelschap en heerlijk eten. Het evenement vond plaats in restaurant “De Statie” te Brecht en werd bijgewoond door een diverse groep mensen, waaronder vertegenwoordigers van de Delidis en Voly’s, evenals Jos ten Berg en Meco.
De avond begon met een warm welkom voor alle aanwezigen, waarbij iedereen de gelegenheid kreeg om elkaar te begroeten en bij te praten. Er heerste een gezellige sfeer terwijl mensen zich mengden en nieuwe kennissen maakten.
Het hoogtepunt van de avond was het diner, waarbij de gasten werden getrakteerd op een voortreffelijke maaltijd. Het menu bestond uit een trio van asperges gevolgd door een vooraf gemaakte keuze tussen zeebaars of een filet Pure en als nagerecht een Crème Brullée. Van voorgerechten tot desserts, elk gerecht werd met zorg bereid en geserveerd door het attente personeel van de locatie.
Tijdens het diner werden er tal van gesprekken gevoerd, variërend van informele uitwisselingen tot diepgaande discussies over diverse onderwerpen. Het was inspirerend om te zien hoe mensen van verschillende achtergronden en interesses samenkwamen en ideeën deelden.
Al met al was het ledenfeest een succesvolle en plezierige gelegenheid voor alle aanwezigen. Het bood niet alleen de kans om te genieten van lekker eten en goed gezelschap, maar ook om de banden binnen de gemeenschap te versterken en nieuwe connecties te leggen. Met dank aan de organisatoren en alle betrokkenen die hebben bijgedragen aan het succes van deze avond.