Beste leden,
Graag nodigt het bestuur jullie uit om deel te nemen aan het eerste bedrijfsbezoek van dit jaar.
We zijn welkom bij de firma Deliva in Genk, Een pionier en vooraanstaand bedrijf op het gebied van sous-vide garen en bereiden van maaltijden en maaltijdcomponenten. Als kok of chef zullen we de dag van vandaag hoe langer hoe meer te maken krijgen met deze “kant en klare” oplossingen. Keukens waar men moet inkrimpen op personeel, uitval van ziekte, het groen afvalbeleid, kostprijs drukken. De groep Deliva zorgt dagelijks met 500 medewerkers, voor bereidingen die uitermate geschikt zijn voor elke type keuken, bedrijfs en evenementencatering, woonzorgcentra, ziekenhuizen, scholen, kinderdagverblijven … De toegepaste bereidingstechniek zorgt voor een behoud van smaak en garandeert een lange verse houdbaarheidsdatum, wat logistiek ook weer interessant maakt. Misschien ben je nog niet overtuigt, maar sta je open voor vernieuwing. Dan is zeker deze uitstap leerrijk.
Dit bedrijfsbezoek zal plaats vinden op donderdag 9 maart 2023.
- 10.00u: ontvangst en bedrijfsvoorstelling.
- 11.00u: rondleiding in de productieruimte.
- 12.30u: degustatie/lunch van de verschillende bereidingen.
- 13.30u: nabespreking en uitwisseling door de deelnemers.
- 14.00u: einde van een leerrijke activiteit.
Je bent ingeschreven wanneer een bijdrage van € 5 gestort is op rekeningnummer:
BE63-4020-5655-2108 met vermelding bedrijfsbezoek Deliva Genk.
Inschrijven kan tot dinsdag 28 februari 2023.
Vertrek vanuit Wommelgem carpoolparking rondpunt om 8.30u
Vertrek vanuit Turnhout Snollaertparking(naast Sint-Elisabethziekenhuis) om 8.30u
Adres Deliva: Slingerweg 4, 3600 Genk
Hopelijk mogen wij jullie allen verwelkomen, op deze leerrijke en interessante dag.
Het bestuur,